zondag 13 juni 2010

Shoplog 12.6.2010

gister ben ik even snel nog de stad in geweest. ik had nog wat nodig bij de action en de kruidvat enzo.
als eerste de action. ik had gehoord dat die ook make-up had en wou dat toch wel eens uittesten. niet dat ik er veel van verwacht , ik moet het nog testen . maar hier alvast de foto's .

dit is alles wat ik bij de action had gekocht. ik had ook nog een groene borstel voor mijn haar en make-up schoonmaakdoekjes. alles samen was ik ong 6,80 kwijt. dat vond ik echt niet veel.

deze foudation had ik ook bij de action weg , ik heb 2 kleuren gedaan , tan en nude . zelf staat nude me denk ik beter want ik ben best bleekjes.volgens mij iets van 80 ct per stuk. koopjes !een paar kwastjes , er staat op dat het profesionele kwastjes zijn , ik moet ze nog testen .. ze waren iets van 50 ct ofzo ? heel goedkoop =]

2 lipglosses , weet de nummers zo niet en moet ze ook nog testen .. iets van een 1 euro ofzo ? ik zal de bonnetjes nog even opzoeken.


glitterlakje , ik heb hem opgehad bij mijn catrice sold out for ever lakje en het is echt super !
ben er erg tevreden over ! echt een aanrader;)  koste volgens mij 0,45ct ! niet best :O

dit was alles van de action , ik moet zowat nog alles testen en ik zal reviews posten !
ook ben ikk nog naar de kruidvat geweest , ik moest nog even meer geld uitgeven .ik heb de essence soft touch mouse matt mouse gekocht. iets van 3 - 4 euro , en de essence stay all day nr 10

ik zal de bonnetjes nog even zoeken en dan kan ik ze ook nog even posten !