vrijdag 16 juli 2010

Mini shoplogje !

ik heb er neer gezet mini shoplog maaar het is echt een supermini shoplog.
Gister moest ik een kaartje halen voor een vriendin haar verjaardag en ik ging ik snel even de hema in want we waren toevallig net in de stad.
Toen ik de kaart had betaald hield ik nog 1,00 over.
nouja teruggaan met geld in de beurs is ook geen optie dus moest ik zorgen dat ik die 1,- kwijtraakte. ik kan hem weggooien ( yea , right ? ) dus moest ik even langs de make-up en de koopjes bak.Ja hoor , weer de koopjesbak. maar ik vond er Glitter dust potjes in. nog nooit gehad moet ik je eerlijk vertellen en daarom werd het nu wel eens tijd. ik heb er 2 meegenomen, Silver en purple.
ik ben er echt helemaal weg van ! wist niet dat deze van de hema zo goed was ! heb even op google gezocht naar ze en daar vond ik ook alleen maar positieve berichtjes over.
Kan niet wachten tot ik weer in de stad ben om ook de groene en de blauwe te kopen. voor 0,50 ct per stuk kan je ze echt niet laten liggen toch ?

vanavond of morgen komt er een review over.

Hebben jullie de glitter dust van de hema ook ? of een ander merk ? bevalt het jullie ?

EOTD H&M Glitter pink oogschaduw


Vandaag een review van een oogschaduw die ik samen met mijn bestelling van kleding op www.hm.com
heb gekocht. Ik was aan het twijfelen tussen een paarse nagellak en de oogschaduw.
Toch heb ik uiteindelijk voor de oogschaduw gekozen. ( Don't ask me why...) maar ik ben er héél blij mee !
Het is niet een heel opvallende oogschaduw maar dat vind ik niet erg. Ik moet ook wel neutrale kleurtjes hebben.


Deze oogschaduw heeft me iets van 1,40 - 1,50 gekost. Hij is nogsteeds in de sale.Hij doet de naam ook eer aan want de glitters zijn wel te zien als je hem op hebt. op de foto kun je het niet goed zien maar in het echt wel.Hebben jullie ook producten van de H&M? Hoe vind jij de kwaliteit? 


ik vind de kwaliteit van de oogschaduw perfect. dat is ook het enige wat ik van de H&M tot nu toe heb maar misschien denk jij wel heel anders over de kwaliteit.;) Laat het me weten !