vrijdag 4 juni 2010

Dezeweek update.

even een post van mij . ik zal waarschijnlijk een week niets posten want ik ga morgen op clubkamp naar jonkersvaart. volgens mij groningen ? .heel gezellig altijd en ik laat jullie nog weten hoe het was. dat is dus zaterdag en zondag. en maandag tot vrijdag vertrek ik met school eerst in de bus en dan in de boot naar Schotland edinburg!!! ik heb er echt zo'n  zin in en hoop dat we daar ook de tijd krijgen om even gezellig de stad in . als ik weer thuis ben zal ik een uitgrebreid verslag posten over hoe gezellig het wel niet was. ik weet niet zeker of ik dat meteen zaterdag post want ik zal wel moe zijn van het laat opblijven en niet kunnen slapen en vroeg er weer uit ( half6 !!!! ) heerlijk. maar dan weten jullie even waarom ik niets post komende week. waarschijnlijk deze zondag nog een post hoe het was op clubkamp !

xxxlifeofthebeautyblogger,

                               Franca..

Essence in to the wild collectie


de essence in to the wild collectie is er van mei tot juni en er zitten best leuke dingen tussen .
zelf heb ik ze nog niet in de winkel gezien .. vreemd want ik ben ook in groningen geweest in de kruidvat en daar was het ook niet :S maar misschien ergens anders wel dat weet ik niet !
okee hier de officieele foto's van de essence site.


dit zijn de nagelakjes , ze spreken me wel aan want het zijn best vrolijke kleurtjes maar ook niet zo heel fel.
volgens mij zijn ze iets van €2 ,€3, euro. ik heb ze nog niet zien staan in de winkel maar ik wil echt zo graag die bruin achtige !!


dit zijn de lipglosses . vind ze heel leuk en het zijn niet zulke kleuren die je altijd ziet.
volgens mij kosten deze schatjes €1,75.
de namen zijn :01 heart chakra, 02 beat the heat en  03 40 degreede oogschaduwduo's .
deze wil ik gewoon zo graag . en dan de bovenste :01 mumbamumba, vraag me niet het uit te spreken maar zo heet hij .;) de andere twee heten trouwens 02 boogaloo und 03 tuku tuku en kosten €2,45 pst.


en deze bronzing powder is ook heel leuk . ik vind de printjes op de doosjes en potjes trouwens allemaal heel leuk ! deze kost €2,49 en heet 01 a tribe called wild.


hoe schattig dat dopje ! ik vind ze echt heel leuk ! ik heb gehoord dat er een grote hoeveelheid shimmer in zit ;) dit zijn de namen: 01 beat the heat en 02 zulu voor €1,45 pst.


dit was het weer ., hoop dat jullie er iets aan hebben .
is er al iemand die iets van de into the wild collectie heeft? dan hoor ik het graag in een reactie hoe het je bevalt !